#in INTEResul tau

Pentru ca avem peste 25 ani de experienta in asigurari si peste 1.400.000 clienti carora le-am asigurat viata, sanatatea, locuinta, autovehiculul etc.Pentru ca avem peste 1.200 asistenti in brokeraj care va stau la dispozitie in toata tara.Pentru ca dupa ce iti vindem o polita de asigurare, pastram legatura. Daca ai o dauna, vom fi alaturi de tine si te vom ajuta in solutionarea acesteia.

Cum cumpar pe site-ul euteasigur.ro?

Poti opta pentru una din urmatoarele 2 modalitati:

1. Alegi produsul dorit, fie accesand butonul aferent din prima pagina a site-ului, fie selectand din meniurile Asigurari sau Asistenta Rutiera. Introduci datele solicitate, dupa care ti se afiseaza optiunile de oferta, selectezi optiunile care ti se potrivesc, apoi platesti online cu cardul si polita ti se transmite instant pe email. Odata cu emiterea primei polite, ti se va crea automat un cont de utilizator. Pe adresa de email introdusa, vei primi un email pentru activarea contului si datele necesare pentru autentificare (parola alocata automat, o poti modifica la prima logare). Ulterior poti folosi acelasi cont pentru a vedea situatia politelor incheiate si pentru a incheia noi polite. Procesul de alegere a ofertelor si de emitere a politelor iti va fi mult usurat daca te vei autentifica in cont. Odata autentificat, aplicatia va sti sa preia automat datele bunurilor tale asigurabile, fara sa mai fie necesar sa introduci de fiecare data toate datele necesare.

2. Creezi mai intai un cont nou, il activezi pe baza emailului primit si apoi te autentifici in cont. Dupa autentificare calculezi oferta trecand printr-o succesiune de pasi folosind butonul 'Inainte' din fiecare pagina. Pe pagina finala, pentru cumpararea politei accesezi butonul de plata, efectuezi plata si polita iti va fi transmisa instant pe email.

Politele RCA vor fi transmise catre clienti si in format tiparit, pe hartie specifica, GRATUIT, prin intermediul unui serviciu postal. Celelate tipuri de polite, vor fi transmise doar prin email nefiind necesara tiparirea acestora.

Datorita specificului produselor de asigurare si a stadiului de dezvoltare a website-ului euteasigur.ro, unele produse de asigurare/asistenta rutiera pot fi achizitionate online, direct si fara interventie umana din partea unui operator uman al euteasigur.ro, ex: asigurari RCA, asigurari medicale de calatorie etc (pentru acestea exista disponibil butonul “Cumpara”), in timp ce pentru alte produse de asigurare/asistenta rutiera, dumneavoastra puteti solicita o oferta, iar operatorul nostru va transmite oferta conform cu datele si specificatiile introduse/transmise de Dvs. ex: asigurari de viata, asigurari agricole etc (pentru acestea exista disponibil formularul de contact).

Precizam ca necesitatea existentei unui cont de utilizator pentru emiterea oricarei polite de asigurare este data de o obligatie legala.

Pe tot parcursul navigarii pe site-ul nostru, puteti intra in legatura cu operatorul euteasigur.ro fie telefonic (0720 274 487 / 0720 ASIGUR) sau prin mesagerie instant in timpul programului de lucru sau prin email la comenzi@euteasigur.ro.

Operatorul euteasigur.ro iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau nevoie de ajutor.